Terug

Behandelingen en inwijdingen (1)

Reiki behandelingen

Reiki-afstandsbehandelingen

Heb je behoefte aan rust, balans en heling, maar vind je het moeilijk om de tijd te vinden voor een persoonlijke sessie? Dan is een Reiki-afstandsbehandeling de perfecte oplossing!

 

Hoe werkt het?

Een Reiki-afstandsbehandeling is eenvoudig en effectief. Op een samen vooraf afgesproken tijd stem ik mij af op jouw energie en stuur ik helende Reiki-energie naar jou. Jij kunt heerlijk ontspannen, terwijl de energie zijn werk doet.

 

Na het boeken van een behandeling zal ik contact met je opnemen om een moment af te spreken dat ik de behandeling zal gaan doen. 

 

Is een Reiki-afstandsbehandeling minder effectief dan een "gewone" fysieke behandeling?

Het antwoord daarop is nee! Energie kent geen grenzen. Reiki werkt door universele levensenergie, die niet gebonden is aan fysieke locatie of afstand. De energie kan net zo krachtig en effectief worden overgebracht op afstand als in persoon.

 

Voordelen van een Reiki-afstandsbehandeling ten opzichte van een fysieke behandeling:

  • Geen reistijd en reiskosten: Je hoeft niet naar een praktijk te reizen, wat tijd, energie en geld bespaart.
  • Comfort van je eigen huis: Ontvang de behandeling in de vertrouwde en comfortabele omgeving van je eigen huis. Ontspannen in je eigen, vertrouwde omgeving kan een diepere staat van rust en kalmte bevorderen, omdat je niet hoeft te wennen aan een nieuwe omgeving.
  • Flexibele planning: Afstandsbehandelingen kunnen gemakkelijker worden gepland op tijden die voor jou het beste uitkomen, zelfs buiten reguliere werktijden.
  • Direct beschikbaar: Geen wachttijden of noodzaak om ver vooruit te plannen; we kunnen vaak snel een afspraak plannen.

 

Wat kun je verwachten?

Na een Reiki-afstandsbehandeling kun je eventueel de volgende effecten ervaren:

  • Diepe Ontspanning: Veel mensen voelen een intense ontspanning die lichaam en geest kalmeert.
  • Verlichting van Stress en Angst: Reiki helpt om stress en angst te verminderen, waardoor je je rustiger en meer in balans voelt.
  • Verhoogde Energie en Vitaliteit: Sommige mensen merken een toename in hun energieniveau en voelen zich vitaler na de sessie.
  • Emotionele Heling: Reiki kan helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en zorgen voor een gevoel van emotionele helderheid en welzijn.
  • Fysieke Verlichting: Pijn en ongemakken kunnen verminderen, waardoor je je lichamelijk beter voelt.
  • Verbeterde Slaap: Veel mensen ervaren een betere nachtrust na een behandeling, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn.

 

Nabespreking

Wanneer ik klaar ben met de sessie, zal ik je dit laten weten. Ik zal je een bericht sturen met de vraag hoe je de sessie hebt ervaren en of je behoefte hebt aan telefonisch contact om eventueel vragen te stellen of andere punten te bespreken. 

Ik vraag pas na de sessie of je hier behoefte aan hebt, aangezien sommige mensen na een sessie zo heerlijk rustig en ontspannen zijn, dat zij hier nog van willen nagenieten. 

Mocht je op een later tijdstip alsnog vragen hebben, kun je altijd even een berichtje sturen. 

 

Disclaimer

Een Reiki behandeling is een aanvullende behandeling en is géénszins een vervanging van de reguliere geneeskunde. 
Wij adviseren bij klachten te allen tijde een arts te raadplegen. 
 
Sorteren op
€ 27,00

Reiki afstandsbehandeling (De Usui-methode)

details